De ce este un credit cu garanție imobiliară cea mai bună alegere pentru persoanele cu un istoric negativ?

De ce este un credit cu garanție imobiliară cea mai bună alegere pentru persoanele cu un istoric negativ?

Împrumutul cu garanție imobiliară este deja cunoscut ca fiind cel mai avantajos și accesibil credit la momentul prezent, însă ceva ce probabil nu știați, este că această formă de finanțare, este ideală chiar și pentru solicitanții ce figurează cu un istoric de creditare negativ, în Biroul de Credit.

În prezentul articol vom analiza acest tip de finanțare și vom descoperi împreună de ce acest credit este atât de avantajos pentru persoanele aflate în întârziere cu plățile.

Cuprins:

  1. Nu este necesară ștergerea din Biroul de Credit.
  2. Este un împrumut cu destinație necondiționată.
  3. Există posibilitatea conversiei monedei.
  4. Se accesează rapid și are o limită superioară extinsă.
  5. Prezintă criterii permisive de accesare și documentație redusă.
  6. Posibilitatea întocmirii unei oferte personalizate.
  7. Are o structură sigură de rambursare și comisioane zero.
  8. Pune la dispoziția debitorilor 4 modalități diferite de restituire a creditului accesat.

Nu este necesară ștergerea din Biroul de Credit.

Cu siguranță istoricul negativ de creditare reprezintă un impediment în procesul de accesare a unui credit cu garantie imobiliara, sau de orice alt fel, în special atunci când ne raportăm la instituțiile bancare clasice. În cazul Rapid Credit, ne-am dorit să facem lucrurile cât mai simple și facile pentru solicitanții și clienții noștri existenți, astfel că, un imprumut cu garantie imobiliara, poate fi accesat chiar și în condițiile în care figurați ca rău platnic în Biroul de Credit.

Nu este necesară ștergerea istoricului, chiar mai mult, puteți beneficia de toate avantajele și exact același conții pe care instituția noastră de credit le oferă oricărui client ce alege această formă de finanțare.

Am conceput Rapid Credit din dorința de a oferi unui număr cât mai mare de persoane, ajutorul financiar necesar, iar istoricul de creditare nu face parte din criteriile de eligibilitate adoptate de compania noastră.

Este un împrumut cu destinație necondiționată.

Atunci când ne raportam la credite cu garantie imobiliara, un aspect important pe care trebuie să îl cunoașteți, este că acestea sunt forme de finanțare cu destinație necondiționată.

Cum se traduce acest lucru?

Puteți utiliza suma accesată oricum vă doriți, fără a fi necesar să justificați destinația acesteia. Aveți toată libertatea necesară pentru a utiliza banii în funcție de nevoile dumneavoastră: refinantare credit cu garantie imobiliara, nevoi personale diverse, achiziții imobiliare sau mobiliare, stingerea datoriilor, acoperirea cheltuielilor medicale ori pentru studii și așa mai departe.

Există posibilitatea conversiei monedei.

Un avantaj important pe care un credit cu garantie imobiliara îl prezintă, este posibilitatea conversiei monedei. Puteți accesa împrumutul dumneavoastră atât în Lei, cât și în Euro, iar dacă vă aflați în situația în care doriți să schimbați creditul dumneavoastră din Euro în moneda națională, puteți face acest lucru și în timpul perioadei de rambursare, fără a se percepe taxe sau comisioane suplimentare.

Procedura conversiei presupune întocmirea unei cereri în care să fie exprimată clar dorința modificării, semnată de ambele părți și anexată dosarului dumneavoastră de credit.

Se accesează rapid și are o limită superioară extinsă.

Restricțiile pentru persoane ce figurează cu un trecut de creditare negativ sunt acum istorie!

Aveți posibilitatea de a accesa până la 700.000 de Lei sau echivalentul în Euro în cel mult 24 de ore!

Accesarea rapidă și sigură a acestui împrumut reprezintă un avantaj important în situațiile urgente când dobânzile uriașe ori penalitățile importante își fac simțită prezența pe zi ce trece.

Acum în cel mult o zi puteți scăpa de grijile financiare, beneficiind de un plan relaxat, flexibil și avantajos de rambursare.

Prezintă criterii permisive de accesare și documentație redusă.

Din dorința de a crea un împrumut sigur, dar accesibil și avantajos pentru potențialii solicitanți, am configurat acest credit , ținând cont de cele mai importante nevoi ale acestora. Dacă v-ați aflat vreodată în ipostaza de solicitant pentru un credit, mai mult ca sigur știți cât de stresant poate fi procesul de accesare, din cauza criteriilor de eligibilitate și a documentației necesare întocmirii dosarului de credit.

Din aceste considerente, accesând un credit garantie imobiliara, vă puteți bucura de condiții de accesare prietenoase și documentație accesibilă și ușor de procurat pentru dosarul dumneavoastră de credit.

Pentru a fi eligibil în vederea accesării unui împrumut cu garanție imobiliară, este necesar să îndepliniți următoarele condiții de bază:

  • Necesitatea existenței unor garanții conforme cu normele interne.
  • Respectarea cerințelor impuse de legislația în vigoare și de normele interne ale companiei.
  • Vârsta minimă de 18 ani.
  • Un venit net cumulat cu cel al codebitorului sau garantului de cel puțin 1.000 lei.
  • Prezentarea documentelor de venit legale și acceptate de IFN.

Pentru alcătuirea dosarului de credit, este necesar să oferiți consultantului dumneavoastră următoarele documente:

  • Acte de identitate pentru solicitant, codebitori și/sau garanți:
  • Acte de identitate
  • Documente care confirmă starea civilă
  • Documente care atestă veniturile solicitantului și ale familiei sale:
  • Adeverință de venit (pentru veniturile din salarii și contracte de administrare/management/mandat obținute în România)
  • Sunt acceptate veniturile provenite din orice activitate legală
  • Documente care atestă dreptul de proprietate asupra imobilului adus ca garanție:
  • Documente care confirmă dreptul de proprietate
  • Actul de intabulare a dreptului de proprietate
  • Documentația cadastrală
  • Alte documente solicitate (de exemplu: certificat de atestare fiscală etc.)

Posibilitatea întocmirii unei oferte personalizate.

Odată ce ați trecut printr-o experiență neplăcută ce v-a condus cu pași siguri către incapacitate de plată, este imperios necesar să vă asigurați că următoarea finanțare pe care o veți accesa, este sigură și poate atât să satisfacă nevoile financiare pe care le aveți, cât și să fie în concordanță cu posibilitățile existente.

În acest sens, accesând un credit cu garantie imobiliara fara venituri, oferit de Rapid Credit, beneficiați de o ofertă personalizată de accesare și rambursare, special adaptată necesităților și posibilităților financiare pe care le aveți.

În acest fel, reduceți considerabil riscul incapacității de plată și beneficiați de un plan avantajos de rambursare, special conceput pentru dumneavoastră.

Are o structură sigură de rambursare și comisioane zero.

Siguranța este crucială atunci când vorbim de credite cu garantii imobiliare, sau orice altă formă de finanțare, accesată de la o instituție financiară bancară sau nebancară. Din acest motiv trebuie să analizați cu atenție planul de rambursare propus de instituția de credit, astfel încât să vă asigurați că este unul avantajos pentru viitor.

Echipa noastră de specialiști în acordarea de împrumuturi, a conceput un plan sigur de rambursare, avantajos pentru orice fel de debitor.

Înainte de orice, trebuie să știți faptul că ratele și dobânzile unui credit cu garantii imobiliare, sunt fixe și egale pe întreaga perioadă de creditare. Acest aspect vă oferă predictibilitate și siguranță financiară, având garanția că nu va crește rata lunară a împrumutului dumneavoastră odată cu trecerea timpului, așa cum se întâmplă în cazul formelor de finanțare cu dobânzi variabile.

În al doilea rând, accesând un împrumut cu garanție imobiliară, beneficiați de comisioane zero pentru analiza, aprobarea, acordarea sau rambursarea anticipată, parțială sau totală, a creditului.

Creditul cu garanție imobiliară nu este doar un împrumut, ci o formă de finanțare cu proprietăți deosebite, concepută să fie utilă, sigură și avantajoasă pe termen lung, atât pentru instituția noastră creditoare, cât și pentru debitori.

Pune la dispoziția debitorilor 4 modalități diferite de restituire a creditului accesat.

Multiplele modalități de rambursare pe care Rapid Credit vi le pune la dispoziție, se traduc simplu prin SIGURANȚĂ.

Aveți posibilitatea de a opta și de a schimba, în timpul perioadei de rambursare, cele 4 metode de plată, fără a se percepe comisioane suplimentare. Acestea au fost concepute pentru a preîntâmpina anumite nevoi pe care clienții le pot avea, ori situații dificile cu care se pot confrunta, ajutându-i să evite incapacitatea de plată și să beneficieze de o rambursare ușoară și fără griji.

Cele patru modalități de plată a creditului cu garanție imobiliară accesat, se traduc prin:

  • Achitarea unui număr de rate lunare egale, formate din principal și dobânda calculată la soldul creditului, începând cu luna calendaristică următoare acordării împrumutului;
  • Achitarea lunară a unui număr de rate egale formate din dobânda aplicată la soldul sumei împrumutate și rata unică de principal rambursată la scadența finală a contractului;
  • Achitarea unui număr de rate egale lunare formate doar din dobânda aplicată la soldul sumei împrumutate și rate lunare formate din principal și dobânda aplicată la soldul creditului, stabilite pentru o perioadă parțială din cadrul perioadei de creditare a contractului.
  • Rambursarea anticipată, parțială sau totală, fără necesitatea unei cereri scrise și fără comisioane percepute.

În concluzie, un imprumut cu garantie imobiliara este o formă de finanțare sigură și avantajoasă pentru orice debitor, în special pentru cei ce figurează cu un istoric negativ în Biroul de Credit, având posibilitatea de a accesa până la 700.000 de Lei sau echivalentul în Euro, în cel mult 24 de ore, fără a fi necesară ștergerea trecutului de creditare.

Flexibilitatea, siguranța, versatilitatea și adaptabilitatea acestui credit contribuie semnificativ la scăderea riscului asociat incapacității de plată, aspect important, în special pentru persoanele care s-au confruntat cu această situație neplăcută, în trecut.

Nu toate împrumuturile și instituțiile de creditare sunt la fel, iar echipa noastră este aici pentru a vă demonstra acest lucru!