Credit nevoi personale

Credit nevoi personale pana la 10.000 Lei, pe o perioada de 36 luni. Credit de nevoi personale cu garantie imobiliara cu minim de documente in 24 de ore.

Credit nevoi personale

CREDIT DE NEVOI PERSONALE

Descoperă ofertele noastre de Credit pentru nevoi personale și soluțiile financiare adaptate nevoilor tale!

Oferim Credite pentru nevoi personale cu dobânzi atractive și termene flexibile de rambursare. Indiferent dacă doriți să achiziționați un bun de preț, să plănuiți o vacanță de vis sau să finanțați alte proiecte personale, suntem aici să vă susținem planurile financiare.

Aplicarea pentru un Credit pentru nevoi personale la noi este simplă și rapidă, iar procesul nostru de aprobare este eficient și transparent. Cu experiență vastă în domeniul financiar, echipa noastră de specialiști vă va ghida în alegerea celei mai bune opțiuni pentru situația dumneavoastră financiară.

Diversitatea de opțiuni de Credit pentru nevoi personale pe care le oferim vă asigură că veți găsi cea mai potrivită soluție pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Alegeți acum încrederea și stabilitatea oferite de serviciile noastre de creditare și dați startul planurilor dumneavoastră personale! Aplicați acum și beneficiați de experiența noastră pentru un viitor financiar mai prosper!

Simulator Rate

Modalitate rambursare
Valoare împrumut
lei
Perioada
luni
Monedă
Rată lunară
lei

Exemplu de calcul pentru un credit rapid pentru nevoi personale, accesat prin Rapid Credit IFN S.A.:

Rată dobândă aferentă creditului: fixă, aplicată la sold ;
Rata anuală a dobânzii: 48%;
Comisioane*: 0.00 lei;
Alte costuri: Nu este cazul;
Valoarea totala a creditului: 10,000.00 Lei;
Valoarea DAE: 60.03%;
Durata contractului de credit: 12 luni;
Valoarea ratelor: Rata lunara fixa 1.065,52 lei;
Valoare totala platibila: 12.786,26 lei;
Numărul ratelor: 12 rate lunare;

*NU se percep comisioane pentru: analiza dosarului de credit/ comunicari de sold/administrarea creditului/ modificari contractuale/ servicii prestate la cerere/ rambursare partiala sau integrala anticipata.

DESTINAȚIE: Acoperirea nevoilor financiare fără condiționarea destinației. Împrumutul se acordă și în vederea refinanțării creditelor de la alte instituții financiare
VALOAREA CREDITULUI: Până la 10.000 Lei*;
* în funcție de adresa de domiciliu și istoricul de creditare se poate solicita codebitor/girant;
MONEDA CREDITULUI: Lei;
PERIOADA DE CREDITARE: 36 Luni;
DOBÂNDA: FIXĂ pe întreaga perioadă de creditare;
COMISIOANE: Nu percepem comision pentru analiza, aprobarea, acordarea sau rambursarea anticipata parțială sau totală a creditului;
GARANȚII: Pentru acest tip de împrumut garanția este formată din ipotecă mobiliară asupra veniturilor realizate;

Exemplu de calcul pentru un credit rapid pentru nevoi personale, accesat prin Rapid Credit IFN S.A.
Rata dobanda aferenta creditului: fixa, aplicata la sold ;
Rata anuala a dobanzii: 48%;
Comisioane*: 0.00 lei;
Alte costuri: Nu este cazul;
Valoarea totala a creditului: 10,000.00 Lei;
Valoarea DAE: 60.03%;
Durata contractului de credit: 12 luni;
Valoarea ratelor: Rata lunara fixa 1.065,52 lei;
Valoare totala platibila: 12.786,26 lei;
Numărul ratelor: 12 rate lunare;

*NU se percep comisioane pentru: analiza dosarului de credit/ comunicari de sold/administrarea creditului/ modificari contractuale/ servicii prestate la cerere/ rambursare partiala sau integrala anticipata.

SERVICII ȘI COSTURI AFLATE ÎN SARCINA CLIENTULUI:

 • Costurile aferente înscrierilor/ștergerilor garanțiilor în Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare;

MODALITĂȚI DE RAMBURSARE A CREDITULUI:

 • Achitarea unui număr de rate lunare egale, formate din rate de credit (principal) și dobândă calculată la soldul creditului, începând cu luna calendaristică următoare acordării împrumutului;

Aveți posibilitatea să rambursați anticipat acest împrumut, parțial sau total, prin depunerea sumelor în contul Rapid Credit, fără necesitatea unei cereri scrise și fară comision. În cazul rambursării anticipate parțiale, se va diminua valoarea ratei lunare și se va menține perioada de creditare inițială;

NOTĂ: Plata în termen a ratelor lunare vă garantează rambursarea valorii totale a creditului, fără costuri suplimentare, în temeiul contractului de credit.

Orice solicitare de credit va fi analizată conform politicii interne a Rapid Credit IFN S.A. și a reglementărilor legale în vigoare, în baza documentației prezentate.

CRITERIILE GENERALE DE ELIGIBILITATE:

 • Prezentarea de documente referitoare la identificarea persoanei, a venitului și a garanției/garanțiilor propuse;
 • Existența garanțiilor acoperitoare conform normelor interne;
 • Respectarea cerințelor care decurg din legislația în vigoare și din normle interne ale Rapid Credit IFN S.A.;
 • Vârsta minimă de 18 ani;
 • Varsta maxima, incluzand perioada creditului solicitat, sa nu depaseasca 75 ani;
 • Prezentarea documentelor de venit legale și acceptate de IFN.

1. Acte de identitate pentru solicitant, codebitori și/sau garanți:

2. Documente care atestă veniturile solicitantului:

 • Adeverință de venit (pentru venituri din salarii și contracte de administrare/management/ de mandat obținute în România);
 • Sunt acceptate veniturile obținute din orice tip de activitate legală (salarii, pensii, chirii, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală, contracte de mandat, dividende etc.);

3. Alte documente necesare în completarea dosarului de credit:

 • Ultima factură de utilități, de la adresa de domiciliu;
 • Extras de cont pe numele solicitantului;
 • Alte documente solicitate (ex: acord refinanțare externă etc.);

Credit nevoi personale – pentru indeplinirea nevoilor tale

Un credit de nevoi personale de la IFN este o solutie rapida si sigura in orice moment intervine aceasta necesitate financiara. Se face simplu si intr-un timp scurt. Astfel ca tu te bucuri de suma primita prin creditul de nevoi personale sau prin linia de creditate cu garantie imobiliara si nu mai amani indeplinirea nevoilor pe care le ai.

Avantajele creditului de nevoi personale sunt numeroase. Printre ele enumeram faptul ca acest credit se face in lei, deci nu esti nevoit sa faci schimburi valutare. De asemenea, imprumutul se face pe 36 de luni, fapt ce-ti permite suficient de mult timp pentru a te organiza financiar. Mai mult, dobanda este fixa pe toata perioada in care platesti creditul si nu se percepe niciun comision pentru rambursarea totala sau partiala a imprumutului pentru nevoi personale.

Credit de nevoi personale – ajutor de nadejde in organizarea ta financiara

Un credit pe persoana fizica, asa cum este cel de nevoi personale, iti ofera timpul necesar organizarii financiare, atunci cand este cazul. Poate ai un moment in care ai multe cheltuieli si iti este dificil sa te organizezi din acest punct de vedere. Poti apela la un credit care sa acopere aceste cheltuieli si in acest timp iti poti face o structura mai clara asupra felului in care iti gestionezi banii pe viitor. Avantajul referitor la dobanda fixa sau lipsa comisionului poate fi un plus.

Ofertele noastre pentru creditele de nevoi personale, credite ipotecare, de refinantare sau credite cu garantie imobiliara sunt concepute pentru a-ti acoperi o mare parte dintre nevoi. Le ai puse la dispozitie pentru a alege ceea ce se potriveste cel mai bine pentru tine.