5 Motive pentru care să alegi un IFN ca instituție creditoare

5 Motive pentru care să alegi un IFN ca instituție creditoare

Accesarea unui împrumut reprezintă un proces important pentru orice persoană care are nevoie de sprijin financiar suplimentar, astfel că, orice solicitant este în căutarea unei oferte avantajoase, rapide și flexibile, adaptată atât nevoilor pe care le prezintă, cât și posibilităților financiare actuale.

Instituțiile Financiare Nebancare (IFN) reprezintă, în acest sens, o soluție inteligentă și sigură, punând la dispoziția potențialilor clienți o gamă variată de servicii financiare, menite să acopere cea mai mare parte a nevoilor pe care aceștia le prezintă. De asemenea, este esențial de menționat faptul că IFN-urile sunt reglementate de Banca Națională a României, ceea ce înseamnă că funcționează în cele mai sigure și strice condiții, impuse de aceasta.

În prezentul articol vom explora cinci motive importante pentru care să alegeți un IFN pentru a obține finanțarea de care aveți nevoie, dar și cele mai importante avantaje pe care aceste instituții le pun la dispoziția clienților și potențialilor clienți.

Cuprins:

  1. Portofoliu variat de credite
  2. Disponibilitate pentru solicitanții cu un istoric negativ de creditare
  3. Proces facil de obținere a împrumutului
  4. Flexibilitate sporită
  5. Condiții sigure pentru rambursarea creditului accesat

Portofoliu variat de credite

Instituțiile Financiare Nebancare sunt cunoscute pentru portofoliul variat de produse. În cadrul Rapid Credit, ne-am concentrat atenția pentru a putea acoperi cele mai comune și importante nevoi pe care solicitanții noștri le prezintă, astfel că, oferta actuală cuprinde atât finanțare pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.

În cazul persoanelor juridice, punem la dispoziția companiilor ce își doresc să ajungă la următorul nivel, o linie de credit pentru firme și un credit rapid pentru dezvoltarea companiei. Acestea pot fi accesate în cel mai scurt timp posibil și cuprind condiții avantajoase, gândite și concepute special pentru a veni în ajutorul afacerilor la început de drum, sau care doresc să pornească un proces complex de expansiune.

Portofoliul ce cuprinde credite pentru persoanele fizice este unul mai variat și cuprinde următoarele tipuri de credite: credit cu garantie imobiliara, credit de nevoi personale, ipotecar, pentru refinanțare, împrumut pentru studenți, pentru pensionari, credit dedicat cheltuielilor medicale sau chiar cheltuielilor cu decesul.

Specialiștii noștri în acordarea de credite au dezvoltat o gamă vastă de produse destinate finanțării, astfel încât să avem siguranța că putem oferi fiecărui solicitant exact soluția de care are nevoie.

Disponibilitate pentru solicitanții cu un istoric negativ de creditare

Așa este! Spre deosebire de instituțiile financiare bancare (băncile tradiționale), IFN-urile oferă credite, sub aceleași condiții, și solicitanților cu un istoric de creditare negativ. Accesarea unui credit de tip IFN este cu atât mai avantajoasă în aceste condiții, nefiind necesar ca această categorie de solicitanți să achite suplimentar pentru a se realiza ștergerea din Biroul de Credit.

Compania noastră a optat pentru a oferi orice tip de împrumut solicitanților cu istoric negativ, fără a exista limitări sau discrepanțe din punct de vedere al avantajelor de care se pot bucura. Ne dorim să oferim mai mult decât un simplu credit sau un ajutor de moment. Fiecare împrumut este special conceput pentru a fi avantajos atât din punct de vedere al procesului de accesare, cât și în perioada de rambursare. Indiferent daca vorbim de credite cu garantie imobiliara, ipotecare sau pentru studenți, acestea pot fi accesate de orice categorie de solicitant cu vârsta de peste 18 ani, ce îndeplinește condițiile de eligibilitate, chiar dacă prezintă un istoric negativ de creditare.

Proces facil de obținere a împrumutului

Dacă aveți nevoie de un credit rapid, și nu numai, puteți apela cu încredere la Rapid Credit IFN!

Este cunoscut faptul că accesarea sumei dorite reprezintă un proces complex, greoi și îndelungat în cazul instituțiilor bancare clasice, însă, noi ne-am dorit să demontăm acest mit și să transformăm întregul proces într-unul simplu, sigur și rapid.

În acest sens, preaprobarea unui credit garantie imobiliara sau de orice alt fel, se poare realiza chiar pe loc, iar accesarea sumei solicitate, în cel mult 24 de ore din momentul depunerii dosarului de credit complet.

Pentru a avea acces la un imprumut cu garantie imobiliara, de exemplu, este necesar să îndepliniți o serie de condiții de eligibilitate, permisive și usșor de realizat, cum ar fi:

  • Vârsta minimă de 18 ani.
  • Necesitatea existenței unor garanții conforme cu normele interne.
  • Un venit net cumulat cu cel al codebitorului sau garantului de cel puțin 1.000 lei.
  • Prezentarea documentelor de venit legale și acceptate de IFN.
  • Respectarea cerințelor impuse de legislația în vigoare și de normele interne ale companiei.

În ceea ce privește actele necesare dosarului de credit, acestea sunt alcătuite din doar trei categorii principale de documente, ușor și rapid de procurat, astfel că, nici întocmirea dosarului nu va reprezenta o problemă sau un impediment pentru solicitanți. În cazul unui credit cu garantii imobiliare, documentele necesare aprobării împrumutului sunt:

  • Acte de identitate pentru solicitant, codebitori și/sau garanți:
  • Acte de identitate
  • Documente care confirmă starea civilă
  • Documente care atestă veniturile solicitantului și ale familiei sale:
  • Adeverință de venit (pentru veniturile din salarii și contracte de administrare/management/mandat obținute în România)
  • Sunt acceptate veniturile provenite din orice activitate legală
  • Documente care atestă dreptul de proprietate asupra imobilului adus ca garanție:
  • Documente care confirmă dreptul de proprietate
  • Actul de intabulare a dreptului de proprietate
  • Documentația cadastrală
  • Alte documente solicitate (de exemplu: certificat de atestare fiscală etc.)

Flexibilitate sporită

Este cunoscut faptul că Instituțiile Financiare Nebancare (IFN) sunt populare pentru caracterul flexibil și prietenos, în relația cu solicitanții și clienții, iar acest lucru se reflectă de la începutul procesului de acordare a unui împrumut, și până la rambursarea sumei accesate.

În acest sens, compania noastră oferă împrumuturi atât în Lei, cât și în Euro, cu un plafon de până la maxim 700.000 Lei sau echivalentul în Euro a acestei sume, depinzând de tipul creditului accesat. Pentru ca toți clienții noștri să se poată bucura de flexibilitate, pentru orice împrumut ce se poate accesa în cele două monede, există posibilitatea de a se realiza conversia monedei, chiar și în timpul perioadei de rambursare, fără a fi achitate comisioane suplimentare.

De asemenea, am optat pentru a le oferi clienților noștri modalități multiple și diferite de rambursare a împrumutului accesate. De exemplu, pentru un credit cu garantie imobiliara fara venituri, aveți la dispoziție patru modalități avantajoase de a rambursa suma ce face obiectul creditului dumneavoastră. Cele patru modalități se traduc prin:

  • Achitarea unui număr de rate egale lunare formate doar din dobânda aplicată la soldul sumei împrumutate și rate lunare formate din principal și dobânda aplicată la soldul creditului, stabilite pentru o perioadă parțială din cadrul perioadei de creditare a contractului.
  • Achitarea lunară a unui număr de rate egale formate din dobânda aplicată la soldul sumei împrumutate și rata unică de principal rambursată la scadența finală a contractului;
  • Achitarea unui număr de rate lunare egale, formate din principal și dobânda calculată la soldul creditului, începând cu luna calendaristică următoare acordării împrumutului;
  • Rambursarea anticipată, parțială sau totală, fără necesitatea unei cereri scrise și fără comisioane percepute.

Condiții sigure pentru rambursarea creditului accesat

Un aspect foarte important în ceea ce privește accesarea unui împrumut, de orice fel, este reprezentat de condițiile pe care instituția creditoare vi le pune la dispoziție în perioada de rambursare.

Compania noastră a optat pentru cele mai sigure metode, în vederea unei rambursări în condiții optime și fără impedimente importante, astfel că, pentru orice credit accesat de la Rapid Credit IFN, vă puteți bucura de rate și dobânzi fixe și egale.

Acest lucru înseamnă că nu veți fi afectat de fluctuațiile și schimbările întâlnite în piață și, totodată, aveți posibilitatea de a vă planifica bugetul lunar, pe o perioadă îndelungată de timp.

Accesând un credit cu rate și dobânzi fixe și egale, aveți siguranța că veți fi protejat de creșterea valorii ratelor lunare, existând posibilitatea de a pune bazele stabilității financiare, atât de necesară pentru orice persoană adultă.

În ceea ce privește comisioanele, acestea sunt zero pentru analiza, aprobarea, acordarea sau rambursarea anticipată, parțială sau totală a creditului.

În concluzie, accesarea unui credit IFN este o alegere inspirată, sigură și rapidă, pentru orice solicitant cu vârsta de cel puțin 18 ani. Dacă vă aflați în situația în care să figurați cu un istoric de creditare negativ, dar să aveți nevoie de suport financiar, Rapid Credit IFN va stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai avantajoase metode de finanțare de pe piață, special adaptate nevoilor dumneavoastră.

Cu toate acestea, este important de punctat faptul că un credit IFN nu este dedicat doar persoanelor ce figurează în Biroul de Credit sau care își doresc un credit rapid. Indiferent dacă ne raportăm la credite cu garantii imobiliare sau alte tipuri de împrumuturi, Instituțiile Financiare Nebancare oferă soluții sigure și rapide, pentru orice solicitant își dorește să beneficieze de cele mai avantajoase condiții.

Alegerea corectă a împrumutului accesat vă poate oferi stabilitatea și resursele necesare pentru îndeplinirea obiectivelor financiare sau personale!