Cum sa iti dezvolti afacerea- accesarea unui credit sigur

Cum sa iti dezvolti afacerea- accesarea unui credit sigur

Afacerea ta merita ce e mai bun, iar tu stii foarte bine acest lucru.

Totusi, ce te faci cand lucrurile nu merg tocmai ca pe roate si te confrunti cu o lipsa acuta de bani?

Din nefericire situatiile economice cu care ne confruntam in ultima perioada cantaresc tot mai greu asupra profitului inteprinderilor, indiferent de marimea acestora. Pe zi ce trece numarul companiilor romanesti care opteaza pentru accesarea unui credit extern creste semnificativ, astfel inregistrandu-se in luna martie a acestui an un record al creditelor corporate acordate din ultimii 15 ani.

Intr-o nota optimista va dezvaluim ca ne bucuram sa vedem cate companii sunt pregatite sa “lupte” in continuare cu situatiile economice dificile si nu renunta la ceea ce au inceput cu pasiune si incredere.

Daca si tu te confrunti cu o astfel de situatie, noi venim cu cea mai sigura solutie care te va ajuta sa pui in practica planul de expansiune gandit de atat de mult timp.

 

Creditul cu garantie imobiliara pentru persoanele juridice

Care sunt avantajele acestui credit?

  • Acordare rapida a creditului- Astfel poti incepe deja sa te gandesti cum vrei sa investeti acesti bani astfel incat rezultatele dorite sa nu intarzie sa apara.
  • Conditii avantajoase- Pentru ca stim foarte bine cat de dificil este sa pornesti o afacere si sa o dezvolti treptat vei beneficia de dobanda fixa, comisioane zero si dicount-uri pentru plata la scadenta.
  • Documentatie minim necesara- Unul dintre cele mai importante avantaje ale unui credit IFN este ca nu va trebui sa intocmesti dosare kilometrice si sa prezinti o multime de documente atestatoare. In felul acesta totul va functiona mai rapid si eficient cu doar cateva acte necesare.
  • Criterii de eligibitate indulgente- Nu te vei lovi de rigiditatea si autoritatea impusa de bancile clasice.
  • Plan de plata avantajos- Te poti bucura de pana la 500.000 lei sau echivalentul in euro pe o perioada de pana la 60 de luni.

 

Daca si tu esti curios sa afli mai multe, te invitam sa consulti categoria de credite pentru persoanele juridice, sau sa ne lasi un mesaj pe Chat.

Suntem aici pentru a te ajuta sa cunosti cele mai inalte culmi ale succesului!