De ce sa optezi pentru un credit rapid si sigur de tip IFN?

De ce sa optezi pentru un credit rapid si sigur de tip IFN?

Situatiile urgente cer masuri urgente, dar sigure! Tocmai de aceea va povestim despre beneficiile de care va puteti bucura in momentul in care alegeti un credit IFN, siguranta fiind desigur unul dintre acestea.

Inainte de orice, dorim sa va reamintim ca un IFN (institutie financiara nebancara), conform BNR, este o entitate ce desfasoara activitatea de creditare in conditiile stabilite de lege. Mai mult de atat, intreaga activitate este supravegheata la fiecare pas, cu strictete, de catre Banca Nationala a Romaniei. Astfel, daca va hotarati sa optati pentru un credit IFN, siguranta se afla la baza relatiei dumneavoastra de colaborare cu creditorul.

 Flexibilitatea

Spre deosebire de banci, institutiile de tip IFN sunt mai flexibile in ceea ce priveste acordarea creditelor. Iar aici vorbim despre conditiile de acordare, care sunt mult mai permisive, indiferent ca vorbim despre persoane fizice sau juridice. Acesta reprezinta un avantaj atat pentru companiile mici, la inceput de drum, care doresc sa isi dezvolte activitatea, cat si pentru persoanele fizice, care nu dispun de venituri suficiente.

Rapiditatea

Cu totii am inteles la un moment dat ca, indiferent de natura acesteia, o urgenta este totusi... o urgenta. Acesta este motivul pentru care un IFN va acorda creditul mult mai repede decat o institutie bancara clasica. Si pentru ca vrem sa oferim exemple concrete, Rapid Credit va poate preaproba creditul in doar doua ore, urmand ca aprobarea finala sa vina chiar si in aceeasi zi.

Timp castigat si confort

Acest avantaj este cumva o concluzie mai detaliata a primelor doua, mentionate anterior. Cea mai importanta resursa a zilelor noastre este timpul. Pe langa faptul ca puteti beneficia de conditii avantajoase si permisive, de aprobare chiar in aceeasi zi, nici nu va pierdeti timpul cu o multime de hartii si acte doveditoare. Va garantam ca nu este necesar sa alergati zile intregi pentru a obtine documentele necesare si puteti transmite cererea de credit insotita de documente chiar din confortul casei dumneavoastra. Puteti aplica pentru suma dorita fara sa va loviti de clasica birocratie si chiar din varful patului, fara a va deplasa.

Intelegere

De obicei cele mai bune lucruri sunt lasate la final, insa sunt atat de multe beneficii cu adevarat importante, incat le consideram pe toate la fel de bune.

Ultimul, dar nu cel din urma avantaj este intelegerea. Indiferent daca figurati cu istoric negativ in Biroul de Credit, suntem aici sa va sustinem financiar si sa va acordam suma de care aveti nevoie.

In concluzie, va oferim sprijinul de care aveti nevoie, in conditii la fel de sigure ca cele utilizate de institutiile bancare. Suntem la fel de siguri, dar nu la fel de rigizi, ci mai de graba intelegatori si in permanenta alaturi de dumneavoastra, indiferent de situatie.

Portofoliul nostru de solutii de creditare este foarte diversificat, la care adaugam si toate avantajele de mai sus, plus dobanda fixa, comisioane zero si un plan de rambursare avantajos pentru nevoile dumneavoastra.