Credit pensionari

Credit dedicat persoanelor ieșite la pensie, de până la 10.000 Lei, pe o perioadă maximă de 36 luni, pentru nevoi personale.

Credit pensionari

CREDIT PENTRU PENSIONARI

Suntem de părere că obiectivele setate și planurile de viitor sunt cele ce ne țin mereu tineri, iar pensia este o perioadă perfectă pentru relaxare, redescoperirea propriei persoane și setarea unor noi obiective personale. 

Aceste convingeri ne-au determinat să creăm un credit cu o mulțime de condiții avantajoase, special dedicat pensionarilor ce se confruntă cu o serie de dificultăți financiare. Acest împrumut de consum poate fi utilizat pentru satisfacerea unor nevoi personale sau chiar refinanțare internă sau externă, dacă este cazul. 

Ne-ar face plăcere să știm că suportul nostru financiar a fost un stimulent și un ajutor în setarea și atingerea unor noi obiective personale ori satisfacerea unor nevoi în perioada pensiei, astfel că am ales o serie de beneficii importante cum ar fi: dobândă fixă pe întreaga perioadă de creditare, aprobare în doar 24 de ore și comisioane zero.

Indiferent de nevoile pe care le aveți, specialiștii Rapid Credit sunt aici pentru a vă ajuta să le satisfaceți, conturând un plan de plată avantajos și personalizat posibilităților dumneavoastră!

Simulator Rate

Modalitate rambursare
Valoare împrumut
lei
Perioada
luni
Monedă
Rată lunară
lei

Exemplu de calcul pentru un credit de consum cu garantie mobiliara pe venituri destinat pensionarilor, accesat prin Rapid Credit IFN S.A.:

Rată dobândă aferentă creditului: fixă, aplicată la sold ;
Rata anuală a dobânzii: 48%;
Comisioane*: 0.00 lei;
Alte costuri: Nu este cazul;
Valoarea totala a creditului: 10,000.00 Lei;
Valoarea DAE: 60.03%;
Durata contractului de credit: 12 luni;
Valoarea ratelor: Rata lunara fixa 1.065,52 lei;
Valoare totala platibila: 12.786,26 lei;
Numărul ratelor: 12 rate lunare;

*NU se percep comisioane pentru: analiza dosarului de credit/ comunicari de sold/administrarea creditului/ modificari contractuale/ servicii prestate la cerere/ rambursare partiala sau integrala anticipata.

DESTINAȚIE Credit de consum acordat pentru satisfacerea unor nevoi personale ale solicitantului/familiei sale/refinantare interna/refinantare externa;
VALOAREA CREDITULUI: Până la 10.000 Lei*;
* Pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 70-75 ani la maturitatea creditului, este obligatorie existenta unui codebitor cu varsta cuprinsa intre 24-70 ani la maturitatea creditului.
MONEDA CREDITULUI: Lei;
PERIOADA DE CREDITARE: 36 Luni;
DOBÂNDA: FIXĂ pe întreaga perioadă de creditare;
COMISIOANE: Nu percepem comision pentru analiza, aprobarea, acordarea sau rambursarea anticipata parțială sau totală a creditului;
GARANȚII: Pentru acest tip de împrumut garanția este formată din ipotecă mobiliară asupra veniturilor realizate;

Exemplu de calcul pentru un credit de consum cu garantie mobiliara pe venituri destinat pensionarilor, accesat prin Rapid Credit IFN S.A.
Rata dobanda aferenta creditului: fixa, aplicata la sold ;
Rata anuala a dobanzii: 48%;
Comisioane*: 0.00 lei;
Alte costuri: Nu este cazul;
Valoarea totala a creditului: 10,000.00 Lei;
Valoarea DAE: 60.03%;
Durata contractului de credit: 12 luni;
Valoarea ratelor: Rata lunara fixa 1.065,52 lei;
Valoare totala platibila: 12.786,26 lei;
Numărul ratelor: 12 rate lunare;

*NU se percep comisioane pentru: analiza dosarului de credit/ comunicari de sold/administrarea creditului/ modificari contractuale/ servicii prestate la cerere/ rambursare partiala sau integrala anticipata.

SERVICII ȘI COSTURI AFLATE ÎN SARCINA CLIENTULUI:

 • Costurile aferente înscrierilor/ștergerilor garanțiilor în Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare;

MODALITĂȚI DE RAMBURSARE A CREDITULUI:

 • Achitarea unui număr de rate lunare egale, formate din rate de credit (principal) și dobândă calculată la soldul creditului, începând cu luna calendaristică următoare acordării împrumutului;

Aveți posibilitatea să rambursați anticipat acest împrumut, parțial sau total, prin depunerea sumelor în contul Rapid Credit, fără necesitatea unei cereri scrise și fară comision. În cazul rambursării anticipate parțiale, se va diminua valoarea ratei lunare și se va menține perioada de creditare inițială;

NOTĂ: Plata în termen a ratelor lunare vă garantează rambursarea valorii totale a creditului, fără costuri suplimentare, în temeiul contractului de credit.

Orice solicitare de credit va fi analizată conform politicii interne a Rapid Credit IFN S.A. și a reglementărilor legale în vigoare, în baza documentației prezentate.

CRITERIILE GENERALE DE ELIGIBILITATE:

 • Prezentarea de documente referitoare la identificarea persoanei, a venitului și a garanției/garanțiilor propuse;
 • Existența garanțiilor acoperitoare conform normelor interne;
 • Respectarea cerințelor care decurg din legislația în vigoare și din normle interne ale Rapid Credit IFN S.A.;
 • Vârsta minimă de 18 ani;
 • Varsta maxima, incluzand perioada creditului solicitat, sa nu depaseasca 75 ani;
 • Prezentarea documentelor de venit legale și acceptate de IFN.

1. Acte de identitate pentru solicitant, codebitori și/sau garanți:

2. Documente care atestă veniturile solicitantului:

 • Cupon de pensie/extras de cont/adeverinta de venit/decizie de pensionare, dupa caz;
 • Ultima factura de utilitati, de la adresa de domiciliu;
 • Extras de cont pe numele solicitantului;
 • Pensie acordata definitiv/perioada determinata (care poate fi urmarita in cadrul procedurii de executare silita);
 • Alte documente solicitate (ex: acord refinanțare externă etc.).

Credite pentru pensionari te ajuta sa-ti vezi planurile realizate si la varste inaintate

De acum nu trebuie sa iti mai faci griji pentru finantele tale, indiferent de varsta. La Rapid Credit, poti accesa un imprumut pentru pensionari in cele mai bune conditii. Asemeni creditului de nevoi personale sau celui de finantarea studiilor, acesta te ajuta sa depasesti momente dificile sau faci o investitie reusita.

Credem cu tarie ca si cei mai in varsta au dreptul sa acceseze pachete de imprumut pentru necesitatile proprii ori pentru refinantare interna sau externa, exact asa cum functioneaza un credit de refinantare. Asadar, daca ai iesit la pensie si ai nevoie de o suma de pana la 10.000, o poti obtine de la Rapid Credit. Cei cu varsta intre 70 si 75 de ani vor putea obtine creditul daca au un codebitor cu varsta cuprinsa intre 24 si 70 de ani.

Credite si imprumuturi pentru pensionari cu pensii mici sau varsta peste 70 de ani cu conditii avantajoase

La Rapid Credit iti poti vedea planurile indeplinite, indiferent de varsta, fie printr-un credit cu garantie imobiliara, fie o linie de credit cu garantie imobiliara. Creditul ipotecar te ajuta sa detii proprietatea mult dorita, iar imprumutul pentru pensionari iti acopera nevoile personale, cu limite de varste foarte inaintate, indiferent de motivul pensionarii (varsta, pe caz de boala etc.). Fiecare persoana ar trebui sa aiba posibilitatea unui trai decent si posibilitatea sa isi indeplineasca un obiectiv pe termen scurt, mediu sau lung. Prin urmare, nu ezita sa apelezi la pachetele Rapid Credit care ti se potrivesc.