Rapid Credit – credite rapide, cu dobanda fixa
 • Contact
  Call Center: 0799 31 20 02
  Sediu: 0341 41 00 00
  Credit de nevoi: 0799 31 20 04
 • Adresă
  Str. Răscoalei 1907, nr. 17
  colț cu Ștefan cel Mare
 • Program
  Luni-Vineri: 09:00-18:00
  Sâmbătă: 09:00-14:00
Rapid CreditCredit persoane juridice

Credit persoane juridice

CREDITE PERSOANE JURIDICE

Credit persoane juridice - afla cum poti beneficia

Cinci oameni de afaceri care au o întâlnire de afaceri la masa din birou - Credit Rapid
Credit Rapid pentru investiții (altele decât imobliare) până la 500.000 Lei sau echivalent Euro, pe o perioadă maximă de 60 de luni, necesar pentru dezvoltarea afacerii. Imobilul propus pentru garantarea creditului trebuie să fie în proprietatea unei persoane fizice.
Oameni de afaceri în sedinta - Rapid Credit
Credit Rapid Flexibil până la 500.000 Lei sau echivalent Euro, pe o perioadă maximă de 36 de luni, necesar în activitatea curentă în cazul lipsei temporare de lichidităţi. Imobilul propus pentru garantarea creditului trebuie să fie în proprietatea unei persoane fizice.

Credit pentru persoane juridice: un proces rapid de finantare pentru businessul tau

Daca vrei sa fii relaxat atunci cand businessul tau se confrunta cu situatii neprevazute, poti apela la un imprumut care te ajuta sa satisfaci nevoile curente ale afacerii tale. Din acest motiv, creditul IFN pentru persoane juridice prezinta anumite avantaje, si anume: acordarea e destul de rapida, dobanda este fixa, valoarea pana la 500.000 lei sau echivalentul in euro pe o perioada de pana la 60 de luni, comisioanele sunt zero, iar documentatia este minim necesara.

Toate aceste caracteristici conduc la un credit rapid, comparativ cu creditul bancar, unde timpul de aprobare este mai lung. Ca si creditele online, cele de investitii pentru persoane juridice sunt insotite de proceduri simple de analiza, fara comisioane si costuri ascunse, prezentand flexibilitate la plata si cu asistenta directa din partea institutiei. Rapid Credit IFN S.A. are un nivel crescut de incredere in randul institutiilor de profil, ceea ce atesta seriozitatea, responsabilitatea si calitatea serviciilor oferite.

Credite IFN de persoane juridice: oportunitati de finantare a companiei tale

Daca vrei ca business-ul tau sa creasca in pasi mici dar siguri, apeleaza la credite pentru dezvoltarea afacerii sau creditul global de exploatare. Pentru persoane juridice, rata dobanzii este fixa pentru intreaga perioada de creditare si aplicata la sold. De asemenea, poti rambursa anticipat imprumutul, partial sau total, fara comision si fara necesitatea unei cereri scrise, doar prin depunerea sumei in contul tau. In cazul acesta, atunci cand rambursarea e partiala, suma respectiva se va scadea din valoarea ratei lunare, mentinandu-se perioada de creditare initiala.

Nu uita sa te asiguri ca dispui de suficiente resurse financiare pentru a-ti rambursa la termen si integral sumele imprumutate. La Rapid Credit IFN S.A. dispui de toata atentia si sprijinul necesar in activitatea de creditare.

Rapid Credit - credite rapide, cu dobanda fixa