Credit rapid pentru dezvoltarea afacerii

Credit dedicat persoanelor juridice de până la 700.000 Lei sau echivalentul în Euro, pe o perioadă maximă de 120 luni, necesar pentru dezvoltarea afacerii.

Credit rapid pentru dezvoltarea afacerii

CREDIT FIRME

Afacerea dumneavoastră merită să cunoască cele mai înalte căi ale succesului și să se bucure de aprecierea binemeritată. Deoarece fiecare afacere, fie la început de drum, sau ajunsă la maturitate ori în plină dezvoltare, are nevoie de un capital propriu, este important să vă asigurați că dispuneți de resursele necesare pentru a o putea susține pe termen lung. Susținerea unei afaceri pe termen lung presupune investiții importante, însă rezultatele nu vor întârzia să apară, dacă resursele financiare sunt gestionare corespunzător.

Accesarea unui credit dedicat afacerii, reprezintă o opțiune extraordinară de finanțare a acesteia, cu scopul unei dezvoltări sănătoase. 

Susținem antreprenorii și expansiunea întreprinderilor, astfel că, în cadrul companiei noastre, accesarea unui credit dedicat dezvoltării afacerii, vine la pachet cu beneficii importante precum: accesare rapidă a creditului, comisioane zero și dobândă fixă pe întreaga perioadă de creditare. 

Indiferent dacă afacerea dumneavoastră este la început de drum, sau nu, este crucial ca aceasta să fie susținută în vederea expansiunii ei. 

Alegeți investiții inteligente! Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă concepe oferte personalizate adaptate nevoilor afacerii dumneavoastră!

Simulator Rate

Modalitate rambursare
Valoare împrumut
lei
Perioada
luni
Monedă
Rată lunară
lei

Exemplu de calcul pentru credit persoane juridice cu garantie imobiliara, accesat prin Rapid Credit IFN S.A.:
 

Rata dobânzii aferentă creditului: fixă, aplicată la sold;
Rata lunară a dobânzii cu discount: 2,50%, pentru plată la scadență; Rata anuală a dobânzii cu discount: 30% pentru plată la scadență.
Rata lunară a dobânzii standard: 3,00%, pentru neplată la scadență; Rata anuală a dobânzii standard: 36,00% pentru neplată la scadență.
Comisioane*: 0.00 lei;

Alte costuri: prima anuala pentru asigurare imobil (aveti obligatia de a încheia un contract de asigurare de locuinta -incendiu, alte calamități- precum și posibilitatea de a încheia un contract de asigurare pentru risc financiar de neplată; cost asigurare utilizat in exemplu de calcul este de 200 lei; luat in calcul la stabilirea DAE); daca este cazul, cost evaluare garantie (nu platiti niciun cost daca optati pentru efectuarea vizionarii/verificarii imobilului in mod gratuit de catre reprezentantul societatii noastre).

Valoarea totala a creditului: 10,000.00 Lei;
Valoarea DAE cu discount: 39.75 %, pentru plata la scadenta, respectiv Valoare DAE standard: 48.24 %, pentru neplata la scadenta;
Durata contractului de credit: 12 luni;
Valoarea ratelor: Rata lunara fixa 974.87 lei, pentru plata la scadenta, respectiv Rata lunara descrescatoare 1,024.87 lei, pentru neplata la scadenta;
Valoare totala platibila: 11,898.46 lei, pentru plata la scadenta, respectiv 12,238.15 lei, pentru neplata la scadenta;
Numărul ratelor: 12 rate lunare;

*NU se percep comisioane pentru: analiza dosarului de credit/ comunicari de sold/administrarea creditului/ modificari contractuale/ servicii prestate la cerere/ rambursare partiala sau integrala anticipata.

In cazul unui credit acordat in Euro. Suma împrumutului dumneavoastră în LEI s-ar putea modifica. Veți primi o avertizare în cazurile în care valoarea totală plătibilă de debitor care rămâne de rambursat sau al ratelor periodice variază cu mai mult de 20% (în raport cu valoarea la care s-ar ridica dacă s-ar aplica cursul de schimb de la momentul încheierii contractului) între moneda contractului de credit şi moneda naţională. Veți avea oportunitatea să convertiti împrumutul în LEI, pe baza unei cereri scrise, prin act adiţional convenit cu creditorul, fără costuri respectiv comisioane percepute de creditor sau alte garanţii din partea debitorului, la cursul de schimb comunicat de Banca Naţională a României în ziua solicitării conversiei.

DESTINAȚIE: Dezvoltarea afacerii, investiția se poate finanța până la 100%. Împrumutul se acordă și în vederea refinanțării creditelor de la alte instituții financiare.
VALOAREA CREDITULUI: Până la 500.000 Lei sau echivalent Euro;
MONEDA CREDITULUI: Lei/Eur;
PERIOADA DE CREDITARE: Până la 120 de luni;
DOBÂNDA: FIXĂ pe întreaga perioadă de creditare;
COMISIOANE: Nu percepem comision pentru analiza, aprobarea, acordarea sau rambursarea anticipată parțială sau totală a creditului;

GARANȚII:

 • Pentru acest tip de împrumut garanția este formată din ipotecă imobiliară asupra unui bun imobil, aflat în proprietatea unei persoane fizice, cum ar fi: apartament, vilă, casă, clădire, teren intravilan cu sau fără construcție, teren extravilan etc.;
 • Contract de fideiusiune;
 • Bilete la ordin.

SERVICII ȘI COSTURI AFLATE ÎN SARCINA CLIENTULUI:

 • Taxele aferente înscrierii/ștergerii contractului de ipotecă imobiliară în/din CARTEA FUNCIARĂ a imobilului;
 • Onorariul notarial pentru autentificarea contractului de ipotecă;
 • Încheierea și menținerea până la sfârșitul contractului de credit a unei polițe de asigurare (PAD și facultativă), cesionată integral în favoarea RAPID CREDIT IFN S.A. Polițele de asigurare vor fi întocmite la valoarea de evaluare a imobilului adus în garanție.

MODALITĂȚI DE RAMBURSARE A CREDITULUI:

 • Achitarea unui număr de rate lunare egale, formate din rate de credit (principal) și dobândă calculată la soldul creditului, începând cu luna calendaristică următoare acordării împrumutului;
 • Achitarea lunară a unui număr de rate lunare egale formate din dobândă aplicată la soldul sumei împrumutate și rată unică de principal rambursată la scadența finală a contractului.

Aveți posibilitatea să rambursați anticipat acest împrumut, parțial sau total, prin depunerea sumelor în contul Rapid Credit, fară necesitatea unei cereri scrise și fară comision. În cazul rambursării anticipate parțiale, se va diminua valoarea ratei lunare și se va menține perioada de creditare inițială;

NOTĂ: Plata în termen a ratelor lunare vă garantează rambursarea valorii totale a creditului, fără costuri suplimentare, în temeiul contractului de credit.

Orice solicitare de credit va fi analizată conform politicii interne a Rapid Credit IFN S.A. și a reglementărilor legale în vigoare, în baza documentației prezentate.

 

CRITERIILE GENERALE DE ELIGIBILITATE:

 • Prezentarea de documente referitoare la identificarea persoanei, a venitului și a garanției/garanțiilor propuse;
 • Existența capacității probate de rambursare a creditului;
 • Acceptarea verificării informațiilor prezentate instituției în documentația de credit;
 • Existența garanțiilor acoperitoare conform normelor interne;
 • Respectarea cerințelor care decurg din legislația în vigoare și din normele interne ale Rapid Credit IFN S.A.

CRITERIILE SPECIFICE DE ELIGIBILITATE:

 • Perioada minimă de activitate a societății, minim 6 luni;
 • Prezentarea documentelor de venit legale și acceptate de IFN.
 • Grad de îndatorare: până la 90%;

1. Acte in vederea identificarii solicitantului:

 • Act constitutiv sau, după caz, statut și contract de societate, precum și actele adiționale (dacă este cazul);
 • Certificat de înregistrare la Registrul Comerțului;
 • Certificat constatator de la Registrul Comerțului la zi;
 • Bilete la ordin în alb, semnate și avalizate de către administratorul societății sau acționarii săi, in funcție de numărul ratelor scadente;
 • Orice alte documente solicitate de către Creditor;

2. Acte de identitate pentru fideiusor/garant:

 • Buletin de identitate/carte de identitate;
 • Documente care atestă starea civilă.

3. Documente care atestă veniturile solicitantului:

 • Bugetul de venituri și cheltuieli;
 • Ultimul bilanț contabil depus la Administrația financiară;
 • Ultima balanță încheiată;

4. Documente care atestă dreptul de proprietate asupra bunului imobil adus în garanție:

 • Documente care atestă dreptul de proprietate;
 • Încheierea de intabulare a dreptului de proprietate;
 • Documentația cadastrală;
 • În cazul refinanțării externe se va prezenta contractul de credit și graficul de rambursare încheiat cu instituția financiară sau altă persoană fizică/juridică;
 • Alte documente solicitate (ex: acord refinantare externă etc.).

Credite pentru firme - ajutorul tau la inceput de drum

Este binecunoscut faptul ca orice companie are nevoie de un capital pentru a se autosustine. Fara el este extrem de complicat sa pornesti la drum sau sa iti duci afacerea la urmatorul nivel. De aceea, in unele cazuri, creditele pentru firmele nou infiintate sunt cea mai buna optiune. Acestea sunt special concepute pentru ca tu sa iti dezvolti afacerea, deoarece investitia de care te bucuri poate fi de pana la 100%. Un astfel de credit rapid este viabil si vederea refinantarii imprumuturilor pe care le ai de la alte insitutii financiare. Atunci cand vine vorba de finantarea unei firme este nevoie de o garantie, iar in acest caz ea este formata din ipoteca imobiliara aflata in proprietatea unei persoane fizice.

Imprumuturi pe firma noua - rapid si sigur

Un credit rapid pentru firma este special conceput sa iti finanteze afacerea pentru ca aceasta sa se poata dezvolta cat mai mult. Unul dintre principalele avantaje ale acestuia consta in faptul ca plata ratelor la termen iti asigura o rambursarea fara costuri suplimentare. De asemenea, mai poti apela la linia de credit pentru firme pe o perioada maxima de 120 de luni, in functie de nevoile pe care le ai. Un imprumut rapid pe firma este sigur, pentru ca solicitarile sunt analizate conform reglementarilor in vigoare. Asadar, ia in considerare criteriile de eligibilitate, documentele necesare si obtine chiar acum suma de care ai nevoie!